Om Oss

Vi älskar katter och vi vet att de behöver rätt miljö för att de ska trivas. Det är därför som vi har spenderat mer än 30 år för att förbättra vår överlägsna klumpbildande kattsand.

Högkvalitativ premiumlera är hemligheten till ojämförlig klumpstyrka samtidigt som vår aktiva kolteknologi ger maximal odörkontroll.

Vi sätter alltid katter främst, och eftersom Ever Clean kommer att hålla ditt hem fräschare längre så tror vi att du kommer att uppskatta det också.

Vår bakgrund

1987

Vår bakgrund...

1987 var kattsand väldigt enkel och fanns endast som ej klumpbildande sand. Ever Clean ändrade på det genom att vara först med att producera klumpbildande kattsand i USA och revolutionerade marknaden för kattsand.

2006

Vår bakgrund...

2006 släppte Ever Clean Carbon Plus, med unik och patenterad odörkontrollsteknik.

2015

Vår bakgrund...

Ever Clean nylanserades 2015 med förbättrad formula för att ge maximal odörkontroll och oslagbar klumpbildning. Denna unika teknologi gör Ever Clean till den bästa kattsanden som finns.

2019

Vår bakgrund...

De senaste 30 åren har Ever Clean fortsatt att fokusera på utvecklingen av kattsand med hjälp av de nya innovationerna snabbverkande odörkontroll och total inkapsling av avföring och urin...

Våra värderingar

Ditt hem är din katts miljö och vi tycker att varje katt förtjänar en omgivning där den trivs.

Därför lever vi efter de högsta normerna, och försöker att ständigt förbättra oss och att varje dag lära oss mer om katter. Vi vill förstå katters beteende, psykologi och hur man tar hand om dem bättre.

Om du har samma värderingar som oss, så hoppas vi att du kommer att arbeta med oss för att skapa en värld där alla katter ska trivas.

Kontakta oss

Har du några frågor om våra produkter? Du kan skicka ett mejl till oss: