Vår Kattsand

Vårt sortiment av klumpbildande premiumkattsand är specialutformat för att skapa en miljö som din katt trivs i, oavsett dess individuella behov. Vi använder unik teknologi som eliminerar dåliga lukter och tillhandahåller ständig fräschhet vilket hjälper din katt att känna sig bekväm och tillfreds hemma.

Naturally

Naturally

99,9 % naturligt klumpbildande kattsand i en högabsorberande formula av lera och majs med oöverträffad klumpbildningsförmåga och naturlig odörkontroll.

Spring Garden

Spring Garden

Med en doft inspirerad av naturen är Ever Clean Spring Garden speciellt framtagen för att sprida en frisk blommig doft i ditt hem och eliminera dålig lukt.

LitterFree Paws

LitterFree Paws

Ever Clean Litterfree Paws är en 99,9 % dammfri kattsand med större sandkorn som hjälper till att hålla tassar 3 gånger renare*. Anpassad för kattungar och långhåriga katter.

Total Cover

Total Cover

Hygiene Plus-formulan i Ever Clean Total Cover skapar en välbefinnande miljö för dina katter, och med dess fina mikrogranulater kapslar det in 99 % av fast avföring och urin.

Fast Acting Odour Control

Fast Acting Odour Control

Ever Clean Fast Acting frigör 60 % fler odörblockerare inom 3 sekunder* för att försäkra att din katt kan fortsätta att njuta av sin hemmamiljö, speciellt i små utrymmen.

Extra Strong Clumping SCENTED

Extra Strong Clumping SCENTED

Fresh Scented klumpbildande kattsand med extra kraftfull klumpbildande formula stänger in dåliga lukter för ständig friskhet.

Extra Strong Clumping UNSCENTED

Extra Strong Clumping UNSCENTED

En doftfri variant av Ever Cleans extra kraftfulla klumpbildande formula som stänger in dåliga lukter och minskar söndersmulning för katters känsliga luktsinne.

Multiple Cat

Multiple Cat

Om du är lycklig nog att dela ditt hem med fler än en katt så kommer Ever Cleans Multiple Cat tillhandahålla extra odörbekämpare för kattlådor som utsätts för hög använding.

Multi-Crystals

Multi-Crystals

Multi-Crystals kombinerar Ever Cleans luftfria klumpbildande lerkattsand med superabsorberande kristaller som ger extra absorptionsförmåga för katter med stark urinlukt.

Lavender

Lavender

Ever Clean Lavender parfymerade klumpbildande kattsand som är inspirerad av naturlig miljö frigör en fräsch doft vid behov.

VARFÖR SKA DU VÄLJA EVER CLEAN?

icon odörkontroll

Maximal odörkontroll

Patentskyddad teknik för aktivt kol stänger in odörer istället för att maskera dem.

icon klumpstyrka

Oslagbar klumpstyrka

Särskilt utformad högabsorberande klumpbildande lera minskar söndersmulning, vilket ger fasta klumpar som lätt kan avlägsnas.

icon luktfri

Tar bort lukten av urin, avföring och ammoniak

Högkvalitativ lera neutraliserar ammoniak och förhindrar att kattlådan luktar urin.

Utformning för mindre damm

Utformning för mindre damm

Bidrar till att hålla kattens tassar och hemmet rena och fria från damm för en sund miljö.